Kaikki kirjoitukset

Kesän 2020 referenssikohteemme:

Kesä 2020 on ollut meille erittäin kiireinen koronasta huolimatta. Julkisivujen, parkkihallien, aurinkopaneelien ja kattojen puhdistuksia, huoltomaalauksia, elementtisaumauksia sekä betonikorjauksia. Esittelemme tässä artikkelissa referenssikohteitamme.

Kouvolan Sokos Hotel Vaakuna remontoitiin täysin. Suoritimme remontin jälkeisen puhdistuksen ja kasvustojen ehkäisykäsittelyn.

Kouvolan jäähalli eli Lumon Areena oli kauden haastavin kohteemme tähän asti. Kasvusto oli päässyt huokoisen pinnan sisään ja kasvustot tuhoava biohajoava esikäsittely oli tehtävä 1,5kk ennen varsinaista puhdistusta. Kouvolan Sanomat teki puhdistuksesta kattavan raportin. Voit lukea sen tästä:

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/64195965-01f2-44da-a429-34178721ed7d

Pääosin työmme on kuitenkin ollut kerrostalojen julkisivujen puhdistusta sekä parvekkeiden huoltomaalausta. Kasvustot kannattaa tuhota ja puhdistaa hyvissä ajoin, jotta ne eivät pääse tunkeutumaan maalipinnan sisään tai rakenteisiin. Näin isot remontit siirtyvät tulevaisuuteen ja kustannuksia säästyy.

Turun Sokerinrannassa leväkasvusto oli päässyt tummentamaan julkisivun täysin. Kohde oli korkea, mutta puhdistus sujui ongelmitta ja talon vaalea väri pääsi taas esiin.
Hämeenlinnan Etra Megacenterissä on yli 1000 aurinkopaneelia jotka kaipaavat vuosittaista huoltopesua. Niiden pintaan kertyy siitepölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka heikentävät paneelien tehoa jopa 20%.
Parkkihalleihin pääsee kosteutta ja kosteuden tiivistyessä levä, home ja punajäkäläkasvustot pääsevät valloilleen. Meillä on onneksi keinot kasvustojen ehkäisyyn.
Leväkasvusto tuhottiin ja poistettiin parkkihallin katosta ja seinistä kuivajääpuhalluksella ja pesemällä. Kuivajääpuhallus soveltuu sähkölinjojen, koneiden ja prosessien puhdistukseen, missä vettä ei voi käyttää.

Meillä on syyskuussa vielä vapaita aikoja. Kutsu ammattilaisemme tekemään taloyhtiöösi kuntoraportti ja kustannusarvio. Veloituksetta tietysti. Nöyrästi palveluksessasi, Suomen Julkisivuhuollon tiimi.

SJSH.FI/ota-yhteytta

SJSH.FI/tiimi