Kaikki kirjoitukset

Rapatun julkisivun puhdistus vaatii ammattitaitoa

Mikrobikasvustot tarttuvat mielellään rapatun julkisivun huokoiseen pintaan. Etenkin ärhäkkä punajäkälä tarttuu mielellään rapattuun julkisivuun. Kasvustot käyttävät pintamateriaaleja ravinnokseeen ja alkavat lisääntyä pinnalla.

Rapatun pinnan puhdistaminen vaatiikin erikoisosaamista ja -tietämystä. Jos puhdistuksen tekee väärin keinoin, voi pinnan saada rikki ja tällöin rappauksen voi joutua pahimmassa tapauksessa uusimaan. Puhdistaminen on kuitenkin mahdollista tehdä täysin turvallisesti, kun työ tehdään oikein metodein ja pintamateriaalin ehdoilla.

Puhdistimme kuvissa näkyvä Kankaanpään Kuntoutuskeskuksen 3 vuotta sitten. Kohde oli pahasti elävän punajäkälän peitossa. Vielä 3 vuoden päästä pesusta ja käsittelystä, kohteen valkoiset rapatut pinnat hohtavat puhtauttaan.

Me Suomen Julkisivuhuollolla olemme tutkineet mikrobikasvustojen käyttäytymistä erilaisilla pinnoilla 10 vuotta, ja pystymme puhdistamaan hankalatkin kohteet. Aina pintamateriaalin ehdoilla. Siksi myönnämme työllemme aina 2 vuoden tyytyväisyystakuun.

Kankaanpään kuntoutuskeskuksen rapattu pinta ennen puhdistusta.
Kankaanpään kuntoutuskeskus 3 vuotta puhdistuksen jälkeen.