Kaikki kirjoitukset

Rapatun tai huokoisen seinän pesu: Kasvustojen ehkäisykäsittelyn tärkeys

Mikrobikasvustot, kuten levä ja punajäkälä tarttuvat kosteutta kerääviin pintoihin ja alkavat levitä. Mitä huokoisempi pinta, sitä syvemmälle kasvusto tarttuu vuosien varrella. Puhdistuksella saadaan vain pinta puhtaaksi, kasvustojen ehkäisykäsittely on tehtävä AINA puhdistuksen yhteydessä.

Punajäkälä on yleinen näky parvekelinjoissamme. Tässä esikäsittely ja kuukauden odotusaika on tehnyt tehtävänsä. Pinttynyt kasvusto ei pinnasta pelkällä pesulla irtoa.

Aina kun on kyse punajäkälästä: Huokoisilla sekä herkillä ohutrapatuilla pinnoilla olisi erittäin viisasta tehdä syksyllä kasvustojen ehkäisykäsittely ennen puhdistusta. Biohajoava aine tuhoaa kasvustot ja ne irtoavat talven aikana pinnoilta. Keväällä huomataan, että vesipuhdistusta ei tarvitse välttämättä tehdä lainkaan. Aine ehkäisee myös uusien kasvustojen synnyn vuosiksi eteenpäin. Näin säästyy pinta sekä asiakkaan rahat.

Punajäkälä tulee tuhota, puhdistaa ja ehkäistä pintamateriaalia säästäen.

Suomen Julkisivuhuolto on julkisivujen puhdistuksen sekä mikrobikasvustojen ehkäisyn edelläkävijä. Pesutekniikkamme määräytyy aina pintamateriaalin, kasvustotyypin sekä olosuhteiden mukaan. Apunamme on BioComb-tuotetuki ja laboratorio. Tavoitteemme on säästää asiakkaan kustannuksia sekä parantaa taloyhtiön arvoa. Suosittelemme varomaan halpoja kopioita.

KILPAILU: Pyydä kiinteistösi julkisivun kuntokartoitus ja kustannusarvio 15.7. mennessä. Arvomme kaikkien osallistujien kesken Kärcher K 4 painepesurin (Arvo 299e).

Pyydä kuntokartoitus tästä ja osallistut automaattisesti arvontaan! SJSH.FI/ota-yhteytta

SJSH.FI/tiimi