Kaikki kirjoitukset

Julkisivuremontin hinta vs puhdistus? Kustannusten vertailua:

Julkisivuremontin hinta vs pesu? Avaan tähän hieman taloudellisia syitä, miksi kiinteistön julkisivu ja katto kannattaa pitää puhtaana. Pesimme toissa kesänä seurakunnan vuokra-asuntoyhtiön julkisivun. Ennen pesua, yhtiössä oli 15 asuntoa vapaana. Pesun jälkeen, kaikki asunnot täyttyivät 6kk sisällä. On itsestään selvää, että puhdas talo on arvokkaampi, kuin likainen. Myisitkö autosi likaisena? Kuinka paljon luulet hinnan kärsivän? Puhtaus on merkki arvokkuudesta, puhtaus näkyy, tuoksuu ja tuntuu lompakossa.

Jokainen kasvustoinen vuosi rakennuksen julkisivulla lyhentää sen elinikää 3-5 vuotta.

Mietitäänpä pesun ja kasvustonestokäsittelyn kustannuksia. Julkisivun pesun ja kasvustonestokäsittelyn hinta on normaaliolosuhteissa n. 5-10% maalausurakan hinnasta. Julkisivun puhdistuksella ja kasvustonestokäsittelyllä on mahdollista pidentää julkisivuremontin huoltoväliä vuosilla eteenpäin. Julkisivuremontin hinta on kerrostaloyhtiölle helposti satoja tuhansia euroja. Lisäksi, jokainen kasvustoinen vuosi rakennuksen julkisivulla lyhentää sen elinikää 3-5 vuotta.

Summa summarum. Julkisivun puhdistus ja kasvustonestokäsittely nostavat asuntosi myyntiarvoa ja vuokraushalukkuutta sekä säästävät pitkässä juoksussa remonttikustannuksia. Hinta ei useimmiten vaikuta edes kuukausittaiseen yhtiövastikkeeseen. Päätös on sinun, olemme palveluksessasi.

Haluisitko tietää, mikä on julkisivun puhdistuksen hinta sinun taloyhtiössäsi ? Ota yhteyttä ammattilaiseemme ja tilaa ilmainen kuntokartoitus kiinteistöllesi. Teemme kartoituksen yhteydessä aina kuntoraportin ja kustannusarvion. Veloituksetta tietysti.

SJSH.FI/ota-yhteytta