sjsh.fi

Avainsanana ammattitaito.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Meillä on aina aikaa antaa sinulle neuvoja. Tarpeen vaatiessa tulemme paikan päälle tekemään kuntokartoituksen tai koepesun. Aina veloituksetta.

Tiimimme koostuu 20:stä kiinteistöjen puhdistuksen ja kasvustonehkäisyn ammattilaisesta. Oli kyseessä levä tiilipinnalla, mustapilkkuhome puupinnalla tai ärhäkkä punajäkälä kivirouhepinnalla, meillä on ongelmaan pysyvä ratkaisu.

Jos sinulla on sammalta katolla tai likaa kiinteistösi pinnalla, ota yhteyttä oman alueesi ammattilaiseen. Olemme olemassa sinua ja kotiasi varten.

Osaajamme

 • Jukka-Pekka Loponen

  Jukka-Pekka Loponen

  Myynti- & markkinointijohtaja

  Jukkis toi BioComb-kasvustonestotuotteet Suomen jälleenmyyntiin vuonna 2012 osana Sokeva Oy:ta. Jukkis on kouluttanut yli 100 jälleenmyyjää ja työskennellyt alan tuotteiden ja palvelujen myyjänä ja konsulttina alusta lähtien. Jukkikselta saat aina nopeaa ja ystävällistä palvelua.

 • Juha Myöhänen

  Juha Myöhänen

  Pesumestari & toiminnanjohtaja

  Juhalla on 10 vuoden kokemus alalta kouluttajana. Juha on puhdistanut ja käsitellyt kymmeniä kerros- ja rivitalokiinteistöjä viime vuosien aikana sekä kouluttanut alalle kymmeniä ammatilaisia. Juha on mikrobikasvustojen guru ja maamme johtava ammattilainen.

 • Jethro Rostedt

  Jethro Rostedt

  Tiiminvetäjä

  Jethro on Suomen kiinteistöalan kuningas. Jeti on viimeisen 20 vuoden aikana tehnyt tuhansia asuntoesittelyjä, pitänyt satoja puheita ja on nähnyt ja kokenut kaiken. Jeti kokosi Suomen Julkisivuhuollon tiimin.

 • Ilkka Loponen

  Ilkka Loponen

  Aluemyyntipäällikkö

  Ilkka toimi Tikkurilan aluemyyntipäällikkönä ja konsulttina 40 vuotta. Pintamateriaalit, pesuaineet ja pinnoitteet ovat hallussa. Kaakkois-Suomessa kaikki tuntevat Ilkan ja hänen ammattitaidonsa. Ilkka on alan legenda ja kaiken lisäksi todella mukava kaveri.

 • Tomi Vaalivuori

  Tomi Vaalivuori

  Aluemyyntipäällikkö

  Tomppa on työskennellyt aluemyyntipäällikkönä Cembritin katto- ja seinämateriaalien parissa sekä Rautakeskolla avainasiakaspäällikkönä yritysmyynnissä. Tomppa tuntee rakennusalan toimintatavat ja päättäjät.

 • Toni Jäntti

  Toni Jäntti

  Yrittäjä

  Toni on ammattipesijä sekä osaava myyjä. Tonilta saat aina hymyilevää sekä asiantuntevaa palvelua. Pesutaidoistaan Toni on erityisen ylpeä.

 • Henri Pulliainen

  Henri Pulliainen

  Yrittäjä

  Henkka on painanut hommia katolla, seinillä ja asiakaspalvelutehtävissä. Viimeisen päälle mukava jamppa ja kova työmies, aina palveluksessasi!

 • Markus Puska

  Markus Puska

  Yrittäjä

  Markus on kivenkova myyntimies. Kokemusta löytyy rakennusalalta, jälleenmyyntisektorista ja julkisivuhommista. Markus pitää huolen asiakkaistaan.

 • Juha Kaitila

  Juha Kaitila

  Yrittäjä

  Juha on ammattipesijä sekä osaava ja ystävällinen myyntimies. Rehti ja suorapuheinen jätkä, josta kaikki tykkäävät.

 • Antti Uusivirta

  Antti Uusivirta

  Yrittäjä

  Antti on ammattipesijä ja hän tietää sammalen ja punajäkälän ehkäisystä kaiken. Priimaa pukkaa!!

 • Janne Mesiniemi

  Janne Mesiniemi

  Turvallisuuskouluttaja & pesumestari

  Jannella on vuosien kokemus alalta niin turvallisuuskouluttajana kuin pesukouluttajana. Janne pitää huolen, että työt sujuvat turvallisesti ja sujuvasti. Tietoa ja osaamista löytyy jaettavaksi!

 • Niko Liimatta

  Niko Liimatta

  Yrittäjä

  Niko on visionääri, joka on taitaa haastavammatkin hommat katolla ja seinillä. Nöyrä ja ystävällinen jätkä!

Tilaa ilmainen koepesu tai kuntokartoitus

Teemme työmme aina kerralla loppuun. Emme poistu paikalta, ennen kuin kaikki pinnat on puhdistettu ja pihapiiri on siisti.